DE WASLIJN ZELF ORGANISEREN?

WIL JIJ EEN WASLIJN IN JOUW EIGEN WOONPLAATS ORGANISEREN?

Door het hele land wordt de Waslijn op openbare ruimten georganiseerd door lokale mensen, onze ambassadeurs. Wil jij ook ambassadeur worden en een waslijn organiseren in jouw woonplaats, neem dan contact met ons op.

Als ambassadeur ben jij de organisator van jouw lokale waslijn. Jij bent het aanspreekpunt voor de deelnemers, jouw crew, de lokale pers en de locatie.

Afhankelijk van jouw wensen en inzichten, werk je volledig zelfstandig en ben je budgetverantwoordelijk voor het event. Als je een Waslijn wilt organiseren betekend dat je je aan het concept verbindt met haar ingredienten. Uiteraard heb jij alle vrijheid om er jouw eigen event van te maken.

Jij bent het kloppende hart van het evenement en waar je energie in stopt krijg je terug. De meeste ambassadeurs hebben door de organisatie van de Waslijn een nieuw lokaal netwerk aangeboord. Daarnaast is het een event dat doorgaans veel lokale publiciteit trekt.

Tientallen ambassadeurs gingen je voor. Mede dankzij hen hebben we een draaiboek kunnen samenstellen en kunnen we kennis delen.

Wil je meer weten hoe je een Waslijn kan organiseren, neem dan contact met ons op.

JEETJE WAT EEN ENERGIE KRIJG IK HIERVAN! HET WAS EEN MIDDAG VAN MOOIE ONTMOETINGEN EN GOEIE RUILDEALS EN IEDEREEN VOND HET GEWELDIG.

LOES SMIT – AMBASSADEUR DE WASLIJN ALMERE

AMBASSADEUR WORDEN?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.